abrahadabra.

Dok govorim, stvaram.

"Nothing happens unless first we dream. Maybe nothing is real but anything is possible in this wonderful world of ours. We are here to create. Let's do that. Now."

 

The funny thing is, it actually works.

Creative Production

Sve počinje od ideje, naravno. Ne morate da ih kradete okolo-naokolo, smisliću i za vas nešto posebno. It will be amazing. I radićemo zajedno. We are created to create. Yeah.

Soulfood sesije

Jedan na jedan razgovor je možda sve što vam je potrebno da pronadjete fokus ili napravite promenu u svom životu. Sve što čekate ste vi. The magic is in you.

Writings on the wall

Reči su vrlo moćne, pogotovo kad ih stavite na zid. Reči su svugde oko nas ali su vrlo energetski uzbudljive kad se nadju u vašem prostoru. Menjaju frekvenciju. Cool & sexy.

Made in the SoulKitchen

Bahove cvetne kombinacije nam pomažu da povratimo emotivnu ravnotežu. Kad se osećamo dobro, zračimo. A kako zračimo, tako i privlačimo. Takav je zakon.

Home & Garden

Love the life you live. Live the life you love. U kući koja je dom i bašti koja vas hrani, neguje i oporavlja. Priroda je lek za sve a daje nam se tako nesebično. Strpljivo nas čeka. 

Mentorship program

Kako da napišete knjigu za 9 meseci? Relativno lako uz pomoć mentora, podrške, razumevanja, posvećenosti i malo samodiscipline. Pišemo i dišemo.

Journalogue se vratio u cyberkuhinju.   Take a tour >