discovery.

Mi smo oni koje smo čekali.

Journalogue se vratio u cyberkuhinju.   čitajte i uživajte

Istorija je prošla nedelja. Something to remember.

Cyberkuhinja startovala 1996.

Lični prostor otvoren za javnost. Žene su konačno izašle iz kuhinje i osvajaju cyber prostor prolazeći kroz razne faze zbunjenosti i očaranosti. Hakerska ikona. Cyberkuvarica bez šerpe. Sa kompjuterom. Online i offline. 

A Journal of a Wannabe Hipster

Razumevanje ženskog principa ili potraga za slobodom. Šta društvo očekuje od nas, šta prijatelji a šta partneri. Ima li seksa u gradu? Who fucks you, defines you. Naravoučenije - Freedom is not given, it is taken. 

Kill You Own Ego

Shadow work. Zašto ne bismo upoznali i svoju senku, tamniju stranu, after all i to je deo nas. Destruktivan ali i kreativan ako ga prihvatimo kao takav. Sve što se dešava ima neku svrhu. We are whole i holly.

Labelling your own ego

Kokošinjac jutarnji program na radiju b92, art projekti, Remont, žurnalistika kroz intervjue. Potraga za superherojima. A ko su zapravo heroji? Heroes & zeroes. U svetu nula i jedinica,  ko sam zapravo ja?

Be All You Can Be

Allow yourself to be. Prihvatanje. Prisutnost. Sensa. Art. Kolumne koje su se pretvarale u knjige. Produktivan i vrlo kreativan period. Otkrivanje novog i pomeranje granica. Van svoje komforne zone. Big Magic.

iBelieve in Magic&Love

Soulfood. Soulkitchen. Soul Mission. Možeš ti sve ali da li ti je sve potrebno? Kako bi bilo da to što idem ispred vremena uskladim sa vremenom Ovde i Sada.  Romantično resetovanje. Why not now?