Kako zračiš,
tako privlačiš

Prisutnost je vrlo zavodljiva, prisutnost je nova privlačnost.

Što bi rekao Tesla, ako hoćete da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte o energiji, vibraciji i frekvenciji. Energija teče u pravcu u kome idu naše misli i osećaji. Misli i osećaji kreiraju našu stvarnost. Prisutnost je vrlo zavodljiva, prisutnost je nova privlačnost. Koliko stvarno fantastičan život možete da podnesete? Otkrijmo zajedno.

Izdavač Soulfood publishing, decembar 2018.

Soulfood
recepti za srećniji život

Self-help cookbook. Pomozite sebi. Naučite nešto o hrani.

Ponovo smo u kuhinji, bavimo se hranom za dušu i telo. Kuhinja je tajno mesto alhemijskih ženskih veština. Kuhinja kao laboratorija, studio, atelje, radionica, manufaktura... kao vrhunski simbol transformacije. Manje o jelu a više o ljubavi. No to mu dodje isto.

Izdavač Vulkan, septembar 2017.

iBelieve in Magic&Love

NIJE SVE LOGIČNO, NEŠTO JE I MAGIČNO.

Verujem da u svakome od vas leži čarobnjak, da mi sami svojim mislima kreiramo sopstvenu sudbinu. Misli postaju realnost. Sumnjičavi ste?! Zbunjeni? Ako, sve je to dobro. Ne morate da verujete, proverite. iBelieve sadrži pitanja i odgovore u formi intervjua ili kratkih tekstova. Jedini način da se otkriju granice mogućeg je zaobići ih i... zakoračiti u nemoguće. 

Izdavač Vulkan, septembar 2016.

book cover mock-up file from kako zracis tako.jpg
Žana FULL R
book cover mock-up file from ibelieve skica korica 3.jpg

Romantično resetovanje

Ti si takav romantik – često mi govore odmahujući. Od kada je biti romantičan postao znak diskvalifikacije ili to samo trenutno nije u modi? Od kad smo svi postali tako logični? Kad na ovom svetu ništa baš i nije logično. Kad se dvoje sretnu i zaljube, desi se neka magija. Hemijska reakcija, susret svetova, prepoznavanje, kako god probate da objasnite ljubav, ne ide. Svi i sve je povezano kroz nevidljivu mrežu priča. A ipak, ljubav razjašnjava sve, zar ne? Savršena kompilacija starih i novih priča, o zbunjenosti izmedju ljubavi i straha. Od nemira do mira. Brutalno romantične. Paradoks, baš kao i život sam. Jer šta je suprotno strahu? I vi znate da je odgovor - Ljubav. Samo u srcu druge osobe možemo da vidimo sebe. A ko će biti čovek budućnosti? Onaj ko voli. Znam da znate. Be love now.

Izdavač Vulkan, maj, 2016. 

book cover mock-up file from romanticno resetovanje 3D.jpg

21 dan mind detox izazov

THINK GOOD, LOOK GOOD, DO GOOD, LIVE GOOD

21 dan mind detox izazov by Žana Poliakov & friends Slavica Squire, Dragana Jovanović, Ana Žikić, Dragana Pjanić, Sanja Perić, Milan Bojić, Igor Ognjenović, Vanja Bokun Popović, Milica Jevtić, Siniša Ubović & Richard Streitfelder. Usmerite svoje misli i živite život kakav zaslužujete! Knjiga je izašla u oktobru 2015.
Izdavač Vulkan.

book cover mock-up file from Screenshot 2015-10-24 20.06.37.jpg

ONA ZNA

knjiga o zbunjenosti koja to više nije

When you want to wake up, you will.

Oni koji misle da sve znaju, obično ne znaju ništa. Ova knjiga nema konačne odgovore za sve, ali za neke od vas sigurno ima. Ako sam vas dozvala sa neke police – setićete se. Mi se obično prepoznajemo kad se sretnemo, bilo uživo, online ili u knjižari. Nije ova knjiga u vašim rukama slučajno. Nije ovo iskustvo tek tako došlo do vas. Mi se već dugo znamo. Mi smo ti koji su čekali. Nauka zna da se nešto događa, vi znate da se nešto događa,svi mi znamo da se nešto događa. Spektakularno završno poglavlje sage o zbunjenosti.

Izdavač Vulkan izdavaštvo, 2014.

book cover mock-up file from Screenshot 2015-10-24 20.05.39.jpg

I AM LOVE

EVERYTHING WE KNOW IS WRONG.

Ne volim ni zakone ni pravila i ne volim da me oblikuje društvo. To nisam onda ja. Nije mi nepoznato da budem sama protiv svih, da se jedina ne slažem, i da jedina mislim drugacije. A ovo vreme kad nas sve pritiska sa svih strana jeste vreme za junake, sad padaju maske i sad se vidi ko je kakav. U ovakvim vremenima, naša ljudska odgovornost leži u tome da li ćemo izabrati da živimo u energiji straha koja nam se servira ili u energiji ljubavi gde leži svaki naš kreativni impuls, stvaralaštvo i sloboda – sam život. Šta ćete vi izabrati?

Izdavač Vulkan izdavaštvo, 2012.

book cover mock-up file from Screenshot 2015-10-24 20.05.07.jpg

SOULFOOD

sensational uvod u srećniji život
Tragajte za skladom unutar sebe i tada će sve za čim tragate naći put do vas.

Svi uvodnici iz magazina Sensa spakovani u jednu knjigu, za svaki dan, za torbu, za putovanja, poklon dragom prijatelju ili voljenoj prijateljici, za svakodnevnu inspiraciju i za životnu motivaciju. Kao amajlija, lucky charm koji nosiš sa sobom ili držiš pored kreveta. Ne čita se linearno, već zatvoriš oči i gde se stranica otvori - pustiš da te intuicija vodi... Apsolutni bestseller već godinama, od kada je izašao 2010. Prvi izdavač Mono i Manjana koji je postao Vulkan.

shapeimage_1 soulfood

SOUL JOURNAL

flowered by Žana Poliakov je božanstveno dizajnirana sveska, knjga koju pišete sami uz malu pomoć koja dolazi sa ovih stranica. Reči su vrlo moćne, koristite ih i zapišite ih a onda gledajte kako se vaši snovi ostvaruju pred vama. Nije loše zapisati ih, zar ne?

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. Seneca

Izdavač je Vulkan, 2010.

book cover mock-up file from soul journal.jpg

Soulfood za 365 dana

preslatki notebook po motivima iz knjige Soulfood, sensational uvod u srećniji život. Savršena kombinacija uz Soul Journal i Soulfood knjigu koji su izašli ranije a sada svi zajedno čine odličan trio. Reči su moćni saveznici, Koristite ih. Zapišite ih. Nosite ih sa sobom svakog dana, u torbi. A potom i u glavi. Moćniji ste nego što možete i da zamislite!

Izdavač Vulkan, april 2016.

365 soulfood 3D - LowRes

LOVEMARKS

još jedna knjiga o zbunjenosti

Kad rane zarastu, ostanu ožiljci.

„Lovemarks“ još jedna knjiga o zbunjenosti je prva knjiga Žane Poliakov koja je odmah postala bestseler. „Svi mi ovom planetom hodamo sa otvorenim ranama. Možda se ne vide, ali nas emotivni ožiljci podsećaju na prošlost i plaše nam budućnost diskonektujući nas od sadašnjosti. Tako ranjeni, šetamo se okolo unezvereni i zbunjeni, udaramo jedni u druge ili se mazimo u pokušaju da bol prestane ili da nam rane zarastu. No, naše telo ima mogućnost da se isceli samo. I to uvek radi samo. Mi možemo damo malo da mu pomognemo. Ili da mu se prepustimo, baš kao što prošlosti prepuštamo da bude prošlost i budućnosti dopuštamo da se desi, onako lepa i čarobna, bez obzira na rane, bez obzira na ožiljke. Ako dozvolite, život će vam najbolje pokazati da je sve moguće.
Izdavač Vulkan, 2010.

book cover mock-up file from Screenshot 2015-10-24 20.04.25.jpg